FOTOGALERIE – AKCE, SRAZY, VYJÍŽĎKY

7. 3. 2015 - Motocykl 2015 by Elpe

Jarní holešovická výstava Motocykl 2015 pohledem Michala - stavby, stavby, stavby a přeplňovaná Ninja.

13. 12. 2014 - Závěrečná šípková a jarmark na Veselém Kopci

Oficiální rozloučení se sezónou proběhlo tradičně U Huberta v Hlinsku při kanci na šípkové omáčce. Po večeři byli účastníci podrobeni malému vědomostnímu testu \"Opice na kance\" a byly předány výroční ceny. V neděli bylo dopoledne věnováno návštěvě skanzenu na Veselém Kopci, kde probíhal vánoční jarmark. Děsivá zkušenost!

4. - 6. 7. 2014 - DAXí oslava 40. narozenin v Kostelci

Fifíkovu Daxovi bylo čtyřicet. Fifíkovi samotnému asi tak o polovinu méně. Dlužno však uznat, že i přesto ví, co se sluší a patří, a uspořádal svému druhovi narozeninovou oslavu.

10. 5. 2014 - Výlet Velká Amerika

Fotoreportáž ze Špulínem impulsívně svolané sobotní vyjížďky opičáků z Benešova do Mořiny, v jejímž katastru leží Velká Amerika, nejznámějí ze skupiny zdejších vápencových lomů, který je vyhledávaným turistickým cílem Berounska.

15. 3. 2014 - První jarní vyjížďka z Příbrami na Troníček

Ač podle kalendáře pozdní zima, díky neočekávaně teplému počasí svolal Skavit první jarní vyjížďku již na březen. Co čert nechtěl, po teplém týdnu přišla právě v onu sobotu studená a velmi mokrá vlna. Ovšem odpolední společnou cestu na Troníček již provázely sluneční paprsky.

15. 2. 2014 - Pervitinový bowling

V pořadí k druhému letošnímu předsezónnímu klubovému setkání jsme se sešli v polovině února v Pardubicích – ve městě perníku. Poklábosili jsme, poměřili síly v kuželkách a popřáli Skavitovi k nadcházejícímu kulatému jubileu.

12. 10. 2013 - Jihočeský výlov aneb krajem rybníků

Po vydařeném květnovém setkání v Penzionu Na Soutoku svolal Špulín opičáky opět na stejné místo do Veselí nad Lužnicí k podzimní tématické vyjížďce krajem rybníků. V témže termínu se lovil Rožmberk, což nikdo z nás dosud nezažil. Jak se později ukázalo, není o co stát.

20. 7. 2013 - Český ráj

Skavit přerušil popovodňové rekonstrukční práce, vypnul míchačku, obul krásné nové lesklé botky, nasedl na ještě krásnější a ještě lesklejší novu Hondičku MSX, řekl, že to tu v podstatě ani moc nezná, a vyrazil, aby nám předvedl Trosky ze všech stran.

3. - 4. 5. 2013 - Veselé Veselí

Historicky první vicesraz, tedy setkání členů klubu organizované momentálně úřadujícím vicepresidentem, připravil Špulín v domovském Veselí nad Lužnicí.

8. 3. 2013 - Předsezónní setkání na Troníčku

Když byla opičí tlupa vloni před sezónou na Troníčku prvně, málokdo mohl tušit, že až se rok s rokem sejde, budeme otázky dalšího bytí, nebytí či znovubytí řešit právě v Mrožově oáze u Sázavy. Sešel se nás necelý tucet a debata byla místy až velmi bouřlivá. Naštěstí však tentýž den Mrož pořádal zabijačku, takže bylo čím plamenné proslovy prokládat, a MMC tak mohl konečně dostat oficiální rámec.

8. 3. 2013 - Co jsme viděli na Motosalonu 2013 v Praze

Respektive co jsme neviděli, neboť jediný skoroopičí exponát - nová Honda MSX 125 - se prý zadrhla kdesi na hranicích a v expozici chyběla. A tak nezbylo než se soustředit na již tolikrát okoukaný oblý design.

15. 12. 2012 - Ukončení sezóny U Huberta v Hlinsku

Lahodnou sametovou omáčku podáváme s knedlíkem. Anebo – a to je mnohem lepší řešení – si zajedeme ke společné konzumaci k Hubertovi do Hlinska, neboť lahodný samet je v podání Josef Linharta vyhlášený široko daleko, ba co víc, nejlahodnější v celé střední Evropě. Podle současné míry poznání pochopitelně…